banner-afbeelding-bouwtekening2

Woning op maat

Een woning bouwen of laten bouwen dat is waar wij goed in zijn en waar ons vakmanschap tot uiting komt. Wij hebben innovatieve ontwerpers in huis die samen met u een prachtig ontwerp kunnen realiseren.

Hoe leuk is dat een eigen huis ontwerpen en waar alle dromen uitkomen. Onze ontwerpers denken met u mee en zijn gericht op duurzaamheid en energiezuinig bouwen.

Het is elke keer weer een uitdaging om een (bijna) energieloze woning met sfeer en comfort te ontwikkelen en uiteindelijk te realiseren.

Het thema wat ons team onderschrijft is:
“Je fantasie is je enige beperking.”

1

Hotelkamer

Voor bedrijven die willen uitbreiden, hebben wij diverse oplossingen. Om een voorbeeld te noemen: een klant wilde graag zijn hotel uitbreiden door het bijbouwen van meerdere hotelkamers, maar kreeg helaas geen toestemming van de gemeente voor de uitbouw van het hoofdgebouw.

Wij dachten mee en boden ons concept aan, nadien mocht de hoteleigenaar deze leuke kleine huizen bij bouwen op zijn terrein. Deze kleine huizen dienen nu als hotelkamers met veel privacy en rust.

De gasten zijn enthousiast en blijven terug komen.

04_plan_verdieping_met_nummers_web_copy

Watervilla

Heerlijk wonen op een eigen eiland die bovendien ook nog eens verplaatsbaar is. Wie wil dat nu niet? Wonen in en om het water dat moet bijna een droom van iedereen zijn.

Deze watervilla hebben wij gebouwd in de randstad. Het heeft alle ruimte, rust en privacy. U woont aan de rand van het water en dat geeft u alle vrijheid die een mens verlangt en natuurlijk het ultieme woongenot waar dan ook in Nederland of daarbuiten.

Vele variaties zijn mogelijk met de diverse woningmodellen uitgevoerd in EPS. Het belangrijkste is dat alle woningen uitgevoerd in EPS energiezuinig zijn en een aangenaam woonklimaat vertegenwoordigen. Waar wilt u wonen?

 

 

groot-formaaet

Twee-onder-één-kap

Deze twee-onder-één-kap woning wordt gekenmerkt door haar duurzaamheid en een (bijna) nul op de meter. Deze prachtige woning, voorzien van een grote woonkeuken, woonkamer, toilet, drie slaapkamers, badkamer en op de tweede verdieping een zolderruimte, mogen wij toevoegen aan onze portefeuille. De 10 woningen zullen worden gerealiseerd in Sappemeer.

De energiezuinige woning zorgt ervoor dat u aan het einde van de maand geld overhoudt. Wie wil dat nu niet? Een groot wooncomfort en geld overhouden voor leuke dingen. Goed voor de wereld en het milieu.

 

eps-constructies

EPS constructies

EPS is een product wat bijna geen grenzen kent. Alles kan ervan gemaakt worden van vierkant tot ronde vormen. Niks is te gek.

Leuke ontwerpen zijn ons bedrijf gepasseerd en aparte woonruimten laten zich elke dag zien in bijvoorbeeld Amsterdam en wijde omgeving.

Mogen wij u met uw ontwerp uitnodigen? Het is een uitdaging die we niet graag uit de weg gaan.

isolatie-wit

Woningisolatie

Een gebouw isoleren met een materiaal wat licht van gewicht is en bovendien recyclebaar is en ook nog eens duurzaam is en optimaal isoleert, wie wil dat nu niet.

Wij kunnen gevels bekleden met panelen, zodat uw gebouw weer als nieuw eruit ziet. EPS wanden kunnen worden toegepaste wanneer u een uitbouw wilt realiseren.

Een heerlijk idee wat je als vastgoed-eigenaar kunt hebben door optimale isolatie en een uitstraling waar je allen maar van durft dromen.

Onze ideeën samen met uw wensen, vertalen we graag naar de gezamenlijke oplossing.

We gaan graag de uitdaging aan.